Odvoz glomaznog otpada u petak i subotu s pleterničkog i jakšičkog područja

Odvoz glomaznog otpadaPOŽEGA – Prema Planu odvoza glomaznog otpada za 2015. godinu tvrtka Komunalac Požega ovoga petka i subote, 30. i 31.listopada odvoziti će glomazni otpad u gradu Pleternici i općini Jakšić sa pripadajućim naseljima kako je utvrđeno slijedećim rasporedom:

U petak 30.listopada 2015. godine 

GRAD PLETERNICA I PRIPADAJUĆA NASELJA:
BILICE, BLACKO, BRESNICA, BRODSKI DRENOVAC, BUČJE, BUK, BZENICA, ĆOSINAC, FRKLJEVCI, GRADAC, LAKUŠIJA, KADANOVCI, KALINIĆ, KOMORICA, KOPRIVNICA, KUZMICA, NOVOSELCI, PLETERNICA, POLOJE, RATKOVICA, RESNIK, SESVETE, SREDNJE SELO, SULKOVCI, SVILNA, TRAPARI, VESELA,
VIŠKOVCI, ZAGRAĐE.

U subotu, 31.listopada 2015. godine

OPĆINA JAKŠIĆ I PRIPADAJUĆA NASELJA
BERTELOVCI, CEROVAC, EMINOVCI, GRANJE, JAKŠIĆ, RADNOVAC, RAJSAVAC, SVETINJA, TEKIĆ, TREŠTANOVCI.

Iz Komunalca mole korisnike komunalnih usluga u navedenim mjestima, koji su podmirili svoje financijske obveze prema Komunalcu Požega d.o.o., a žele koristiti uslugu odvoza i zbrinjavanja glomaznog otpada da se jave na tel. broj 316 – 878 u Komunalac Požega d.o.o. do četvrtka 29.listopada, stanovnici iz Pleternice i pripadajućih naselja do 13:00, sati a stanovnici s područja Jakšića i pripadajućih naselja do petka, 30.listopada.

Glomazni otpad nije dozvoljeno odlagati na javnu površinu, nego ga je potrebno skupiti na hrpu unutar svoje okućnice neposredno uz javnu površinu. Metalni glomazni otpad potrebno je posebno odvojiti od ostalog glomaznog otpada. Stari automobili i građevinski otpad nisu kućni glomazni otpad te se mole korisnici da te vrste otpada ne iznose!

/Foto: Ilustracija, soundset.hr/

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comment

Send a Comment