Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Održano Županijsko stručno vijeće učitelja i nastavnika povijesti

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: I Tomić
FOTO: Gradski muzej Požega

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Održano Županijsko stručno vijeće učitelja i nastavnika povijesti Požega.eu | Održano Županijsko stručno vijeće učitelja i nastavnika povijesti

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: I Tomić
FOTO: Gradski muzej Požega

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U prostoru Požeške kuće održano je Županijsko stručno vijeće učitelja i nastavnika povijesti Požeško-slavonske županije. Prigodnim pozdravnim riječima nazočnima se obratila voditeljica Vijeća dr. sc. Mihaela Markovac te je predstavila dvije točke dnevnog reda: stručno vodstvo kroz Požešku kuću i predavanje o znamenitim Požežanima.


Voditelj Požeške kuće i profesor povijesti Matej Peharda bio je sudionicima skupa stručni voditelj te je s  kolegama izmijenio iskustva i informacije. Naglasio je važnost interpretacije kulturne baštine interaktivnim i multimedijalnim tehnologijama kako bi se učenicima, ali i svim drugim posjetiteljima, omogućilo lakše razumijevanje i dublji uvid u bogatu povijest te kulturno nasljeđe našega kraja.


Predavanje o znamenitim Požežanima pripremili su profesori požeške Gimnazije Nataša Puljašić i Dragan Siluković, koji su prezentirali manje poznate činjenice o životima znamenitih Požežana. Gradski muzej u Požegi zahvaljuje Županijskom stručnom vijeću učitelja i nastavnika povijesti Požeško slavonske županije na posjetu Požeškoj kući te se raduje budućoj suradnji.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo