Održano županijsko natjecanje „Sigurno u prometu 2022.“ /FOTO/

Autor: PU požeško-slavonska

U četvrtak 28. travnja 2022. u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivan Goran Kovačić u Velikoj  provedeno je županijsko natjecanje učenika „Sigurno u prometu 2022“.
Na natjecanju su sudjelovale ekipe učenika Osnovne škole Dragutina Lermana iz Brestovca s mentorom Marijom Mostarkićem, Osnovne škole Dobriše Cesarića iz Požege s mentorom Franjom Kvesićem, Osnovne škole Stjepana Radića iz Čaglina s mentorom Markom Zelenićem, Osnovne škole Fra Kaje Adžića iz Pleternice s mentoricom Marijanom Radonić  i Osnovne škole Antuna Kanžlića iz Požege s mentoricom Renatom Marinić.

Natjecanje se provodilo u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila, te upravljanja biciklom. Provjeru znanja prometnih propisa i sigurnosnih pravila proveli su djelatnica HAK-a i djelatnik Auto kluba Požega, dok su policijski službenici pomogli u provođenju natjecanja iz vještine upravljanja biciklom.

Svi učenici pokazali su solidnu razinu znanja o prometu, ali neki među njima ipak su u tome bili nešto uspješniji pa su tako u ekipnoj kategoriji prvo mjesto osvojili učenici Osnovne škole Stjepana Radića iz Čaglina, drugo mjesto učenici Osnovne škole Dragutina Lermana iz Brestovca, treće mjesto učenici Osnovne škole Fra Kaje Adžića iz Pleternice, četvrto mjesto učenici Osnovne škole Dobriše Cesarića iz Požege i peto mjesto učenici Osnovne škole Antuna Kanžlića iz Požege.

Najuspješnijim učenicima su uručena priznanja, dok su mentorima, organizatorima kao i policijskim službenicima uručene zahvalnice za pomoć u sudjelovanju i organizaciji.
Učenici koji su postigli najbolje rezultate u natjecanju predstavljat će Požeško-slavonsku županiju na Državnom natjecanju u Rovinju, koje će se održati od 17. do 20. svibnja 2022. godine.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88