Održana Pikijada 2022. u organizaciji Matice umirovljenika Grada Kutjeva i Požeško-slavonske županije

Autor: kutjevacki.hr

Matica umirovljenika Grada Kutjeva u suradnji s Maticom umirovljenika Požeško-slavonske županije organizirala je Pikijadu. Natjecanje u pikadu otvoreno je danas u 9. sati pred vatrogasnom domom u Kutjevu, pred okupljenim sudionicima i gostima kojima se obratio i gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir.

On je u iskrenom obraćanju, pored pohvale samoj Matici Umirovljenika za iznimnu aktivnost, napomenuo kako je svjestan da današnje mlađe generacije nažalost nemaju tu razinu neposrednog druženja kao što su to imale starije generacije, te naveo kako će se Grad potruditi angažirati na tom planu u poticaju novim vidovima socijalizacije kako bi se i mlađi ‘družili više a manje vremena provodili na svojim pametnim telefonima i igricama’.

Predsjednik Matice Umirovljenika Kutjeva Nediljko Nenadić zahvalio se gradonačelniku na podršci a posebice na dodjeli uskrsnica ove godine i kroz šalu naveo kako se nada da će se tako što dogoditi i za božić. Gradonačelnik je na to uzvratio sa spremnošću da i dalje pruža podršku umirovljenicima, te da ih Grad ni u tom periodu neće zaboraviti.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek