ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA PODRUŽNICE DOMOVINSKOG POKRETA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE: Goran Ribičić predsjednik, Damir Špančić i Draženko Kljajić dopredsjednici

Autor: D.M.

Nakon što je odlukom središnjice u Zagrebu početkom ožujka ove godine raspuštena Podružnica Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije u Hotelu Grgin dol je održana Izborna skupština na kojoj je tada imenovani povjerenik dr. sc Goran Ribičić izabran za predsjednika. Na skupštini su izabrani Damir Špančić iz Pakraca i Draženko Kljajić iz Velike za zamjenike predsjednike kao i deset članova Predsjedništva podružnice.
Gosti skupštine su bili Danijel Spajić, glavni tajnik i Josip Dabro, pomoćnik tajnika iz središnjice u Zagrebu koji su govorili o stanju u stranci i aktivnostima na njenom oporavku.
Zahvaljujući na izboru, Goran Ribičić je istakao zastupljenost svih dijelova županije u tijelima podružnice te da do kraja godine slijedi osnivanje općinskih i gradskih organizacija. Sve aktivnosti će biti usmjerene na organiziranju podružnice kako bi Domovinski pokret što spremniji dočekao izbore 2024. godine. Pronalazak prostora u Požegi za rada stranke je prvi zadatak na kojem će poraditi predsjednik Ribičić.
Podsjetimo se da je predsjednik središnjice Domovinskog pokreta u Zagrebu Ivana Penava raspustio 7. ožujka ove godine organizacije stranke u Požeškoj županiji i imenova dr. sc Gorana Ribičića za povjerenika. Tom odlukom osim županijskoj podružnici i njenoj predsjednici Mireli Mezak Matijević prestao je rad općinskim i gradskim organizacijama Domovinskog pokreta. Razlog je neaktivnost dotadašnjeg rukovodstva i zamiranje rada na terenu.U međuvremenu je povjerenik Ribičić na terenu obavio dogovore i pripremio održavanje izborne skupštine

Foto; D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek