Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Održana 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva

PRIJE 2 GODINE
TEKST: kutjevacki.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Održana 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva Požega.eu | Održana 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva

PRIJE 2 GODINE
TEKST: kutjevacki.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer je održana 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva. Sjednica je održana u gradskoj vijećnici s početkom u 20 sati, a pred vijećnicima se našlo 12 točaka dnevnog reda.

Vijećnici su jednoglasno usvojili Polugodišnje Izvješće o izvršenju Proračuna Grada Kutjeva za 2022. godinu. Usvojene su i izmjene programa javnih potreba u kulturi, sportu, obrazovanju i predškolskoj djelatnosti vezane uz izmjene i dopune Proračuna za 2022. godinu.

Vijećnici su raspravljali i o Odluci o zakupu i kupoprodaji nekretnina i poslovnih prostora u vlasništvu Grada.

Na inicijativu udruga branitelja UHDDR i UDVDR predložen je datum za Dan branitelja Grada Kutjeva, koji su vijećnici jednoglasno usvojili. Za Dan branitelja Grada Kutjeva određen je 28. lipnja.Vijećnici su usvojili i Odluku o dodjeli financijskih potpora za sufinanciranje premija osiguranja poljoprivrednih površina i stoke, a sredstva će se dodjeljivati prijavom na javni poziv koji će biti objavljen do kraja godine.

Vijećnici su usvojili i Izmjene i dopune Pravilnika o mjerilima, uvjetima i načinu naplaćivanja usluga DV Grozdić te Rješenje o izboru komisije za statut, poslovnik i normativnu djelatnost.

Također, raspravljalo se i koncertu Miroslava Ilića u Vetovu, točnije o prosvjednom pismu branitelja. Gradonačelnik je još jednom naglasio da Grad nije pokrovitelj niti organizator događaja.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.