Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Održan memorijalni turnir na rekreacijskom centru u Požegi: Sjećanje na veterane malog Nogometa

PRIJE 1 TJEDAN
TEKST: M.K.

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 TJEDAN
TEKST: M.K.

U subotu je na rekreacijskom centru u Požegi, gdje se već godinama okupljaju veterani malog nogometa, održan je već sada tradicionalni memorijalni turnir u čast svih veterana koji su nas napustili.


Inicijativu za ovaj turnir pokrenuo je veliki ljubitelj malog nogometa, Miro Palac Pajo, koji nažalost više nije s nama, a tradiciju je nastavio Dražen Pekčec.


Ove godine turnir se održao u spomen na pokojne Stanka Kusturu Kuleta, Zlatka Oreškovića Orija, kuma Ranka, Tomislava Keglovića Keglu, Dražena Topalušića Pinksa, Miru Palca Paju, Marija Šarčevića Makija i Mladena Karačića Mlađa, koji nas je zadnji napustio krajem prošle godine.


Veterani i ljubitelji malog nogometa okupili su se i održali minutu šutnje za sve one kojih više nema, nakon čega su formirali četiri ekipe i odigrali četiri utakmice. Rezultat na kraju nije bio najvažniji, jer je nakon utakmica uslijedilo druženje koje je trajalo do kasno u noć uz piće i hranu, te razgovore o dogodovštinama s malog nogometa uz sjećanje na sve kojih više nema.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo