Odigran zanimljiv ženski malonogometni susret u organizaciji Savjeta mladih grada Požege /FOTO/

Autor: D.K.

U organizaciji Savjeta mladih grada Požege odigran je 1. Ženski malonogometni turnir na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi. Odmjeravale su se snage do zadnje kapi znoja što je dalo poseban značaj tom sportskom susretu.

Savjet mladih grada Požege i njegov predsjednik Luka Hećimović pobrinuo se za individualne nagrade koje su malonogometašice osvojile:

Najbolja vratarka:

Ema Bošnjak – Dilj (Vinkovci)

Najbolja igračica:

Lara Grgić – Dilj (V)

Najviše pogodaka postigla:

Helena Draguljić – Slavonke

Treće mjesto ekipno osvojile su Slavonke, drugo ŠN Sportiva Legen, a prvo Dilj (Vinkovci).

-Zahvalio bi se svim članicama i članovima Savjeta mladih na aktivnosti i doprinosu u radu. Isto tako, zahvaljujem ŽNK Slavonija i TZ Požega na suradnji i organizaciji ovog događaja. Ovo je pokazatelj da mladi mogu raditi, surađivati i organizirati zajedno. Sportski program je bitna stavka ovog grada i nastojat ćemo promovirati aktivnosti ovog karaktera kako bismo mlade potaknuli na bavljenje sportom. Suvremeni način života promijenio je životne navike čovjeka. Djeca sve više vremena provode u zatvorenom prostoru. Našim programom bi htjeli potaknuti mlade na treniranje jer treniranje je jedan od važnijih preduvjeta za razvoj djece – istaka je Luka Hećimović, predsjednik Savjeta mladih grada Požege.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek