ODAZOVIMO SE: Kućne potrepštine, odjeću za djecu, ali ne novac prikupljaju u srijedu u pleterničkoj Oase, te odvoze istog dana u Petrinju!

Autor: D.K.

-Dragi naši, svi vidimo kakva je situacija zadesila Lijepu našu, odlučili smo pomoći onima kojima je to najpotrebnije – poručili su iz pleterničkog Caffe bara Oase kojega su vlasnici obitelj Ergović iz Zarilca. Oni su pokrenuli akciju pomoći.

-Sutra tj. u srijedu od 10 do 15 sati tko želi i može dobrovoljni prilog prikupljat ćemo u dvorištu Cafe bara Oase, točnije na terasi, a u 15 sati organizirani prijevoz kreće za Petrinju- ističu nadalje.

Na ulazu u dvorište će vas dočekati jer se bez obzira na ove okolnosti moramo i dalje pridržavati svih mjera civilne zaštite RH.

-Dobrovoljni prilog neka se sastoji od kućnih potrepština, odjeće za djecu, novac ne primamo!

Kontaktirali smo prijatelje u gradu Petrinji i tamo će biti organiziran naš doček isto tako će biti evidentirano tko je šta donirao i priložio, u slučaju mogućih i krivih zlonamjernih komentara – kažu na kraju organizatori.

Oni pokazuju svoju humanost i solidarnost, te se unaprijed zahvaljuju svima koji će se odazvali na ovu akciju i poručuju: Budimo sretni što možemo pomoći drugima, nego da pomoć treba nama!

Foto: Arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek