Od idućeg tjedna nastava na Veleučilištu online, broj zaraženih se povećava

Autor: Leon Tomić

Obavijesti na službenoj stranici Veleučilišta u Požegi govore kako će od idućeg tjedna nastava biti praćena od kuće, odnosno online. Razlog odabira modela B praćenja nastave je taj što velik broj studenata ima simptome ili su u izolaciji.

U službenom priopćenju na stranici VUP-a piše slijedeće:

“Poštovane studentice i studenti,

Zbog povećanog opreza značajnijeg širenja COVID infekcije, u slijedećem tjednu (17.01.22 – 24.01.22.), na Veleučilištu će biti organizirana ONLINE nastava na svim studijskim programima.

Vaši nastavnici će Vas o dodatnim pojedinostima izvijestiti putem Merlina te Vas molimo da se pridržavate naputaka i u što većem broju prisustvujete online nastavnom procesu.”

Podsjetimo Ministarstvo obrazovanja je još tijekom prošle godine izdalo naputke o prelasku škola i fakulteta na online nastavu ovisno o COVID situaciji. Što znači da svaka školsko obrazovna ustanova može sama odrediti hoće li provoditi nastavu online u modelu B, ili će se nastavu održavati uživo.

Naravno sve veći broj slučajeva zaraze novim sojem korone prisilio je na ovakvu odluku. Za sada datum praćenja nastave od kuće ostaje tjedan dana što znaci od 17.01. – 24.01.

Trenutni broj aktivnih slučajeva u našoj županiji je 447, dok broj novo zaraženih danas iznosi 81.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek