Požega.eu

Od četvrtka do subote u našem susjedstvu „Gastro večeri u Batrini”: za svakog po mešto od ribljih i lovački specijaliteta uz druge domaće delicije

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Od četvrtka do subote u našem susjedstvu „Gastro večeri u Batrini”: za svakog po mešto od ribljih i lovački specijaliteta uz druge domaće delicije Požega.eu | Od četvrtka do subote u našem susjedstvu „Gastro večeri u Batrini”: za svakog po mešto od ribljih i lovački specijaliteta uz druge domaće delicije

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

U organizaciji Udruge „Sveti Antun Batrina”, Lovačke udruge „Kuna” Batrina, Nogometnog kluba Batrina, KUD-a „Šokadija”, Športsko ribolovne udruge „Štuka” Nova Kapela i Škole nogometa Batrina ovoga četvrtka, petka i subote održat će se nadaleko poznate „Gastro večeri Batrina”.

Pripreme za ovu, uvijek dobro posjećenu manifestaciju u punom su jeku, organizatori i ovoga puta pripremaju brojne riblje i lovačke specijalitete, a osim bogate gastro ponude koja će, vjerujemo, zadovoljiti i najstrože gastro kritičare, članovi udruga pobrinuli su se i za osvježenja.

U četvrtak, 21. srpnja od 20,00 sati posjetitelje će zabavljati D.J. Flash, u petak, 22. 7. od 18,00 sati za zabavu posjetitelja pobrinut će se Bravo band, dok će u subotu o dobrom raspoloženju gostiju brinuti Tamburaški sastav Evergreen.

Pokrovitelj događanja je Općina Nova Kapela.

Izvor: radio ngOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.