Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Od 7. do 10. prosinca osmi malonogometni turnir „Sveti Nikola“ u Pleternici

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: I. Tomić
FOTO: Plakat

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Od 7. do 10. prosinca osmi malonogometni turnir „Sveti Nikola“ u Pleternici Požega.eu | Od 7. do 10. prosinca osmi malonogometni turnir „Sveti Nikola“ u Pleternici

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: I. Tomić
FOTO: Plakat

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U organizaciji Malonogometnog kluba Pleternica, u sklopu adventskoga programa održat će se u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole fra Kaje Adžića osmi po redu malonogometni turnir „Sveti Nikola“. Turnir se održava u vremenu od 7. do 10. prosinca (od četvrtka do nedjelje), pod pokroviteljstvom Grada Pleternice i gradske Turističke zajednice. Kotizacija za sudjelovanje po ekipi iznosi 70 eura.

Za prve četiri plasirane ekipe predviđene su, uz dodjelu pehara, vrijedne novčane nagrade. Ekipa koja osvoji prvo mjesto dobit će 800 , druga 400 , treća 200 , a četvrta ekipa 100 eura. Podijelit će se i posebne nagrade za najboljeg vratara, strijelca i igrača. Prijave ekipa moguće su do utorka 5. prosinca do 18 sati , nakon čega će se održati izvlačenje u 19 sati.

Za detaljnije informacije možete se obratiti na mobitele: 098/184-7729 (Zvona) i 098/711-035 (Antonio), te na e-mail: mnkpleternica13@gmail.com. Ulaz na natjecanje je besplatan, a ovim putem pozivaju se svi ljubitelji malog nogometa da u navedene dane navrate u veliku školsku dvoranu i pogledaju kvalitetne malonogometne utakmice. Turnir počinje u četvrtak u 19 sati.
 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.