Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Obrt Maurus po sedmi puta ima Dane otvorenih vrata, a ugostili su desetke poslovnih partnera, prijatelja i rođaka [FOTO]

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Obrt Maurus po sedmi puta ima Dane otvorenih vrata, a ugostili su desetke poslovnih partnera, prijatelja i rođaka [FOTO] Požega.eu | Obrt Maurus po sedmi puta ima Dane otvorenih vrata, a ugostili su desetke poslovnih partnera, prijatelja i rođaka [FOTO]

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Djelujući od 2004. godine Obrt Maurus iz Srednjeg Sela uspješno se razvija što je najvidljivije na njihovom velikom stovarištu građevinskog materijala u Sibinju pokraj Slavonskog Broda. Riječ o obiteljskom poslu kojega je pokrenuo Davor Maurus, a njegovim odlaskom u mirovinu naslijedio ga je sin Matej. Inače bračni par Maurus ima sedmero djece i dvoje unučadi, a njihova tri sina i četrti kćeri dobro se snalaze u životu završavajući visoke škole.

Davor je 30 godina radio u mlinu PPK Kutjeva, a potom je krenuo u privatne vode po sustavu od temelja do krova prodajući građevinski materijal za grubu i suhu gradnju, te materijale za završne radove u građevinarstvu. Sada imaju osam zaposlenih radnika, te dva vozila za dostavu materijala na gradilišta.

Tijekom ovog mjeseca imaju Dane otvorenih vrata sa akcijskim cijednama i to već sedmu godinu zaredom pa je to bio povod za okupljanje oko stotinu poslovnih partnera i dobavljača iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Slavonskog Broda, Požege i drugih gradova, te brojne rodbine i prijatelja. Za tu prigodu njihov kum Petar Dumančić iz Dervišage dopremio je vruću janjetinu i pečenu prasetinu te su se svi uz druženje pogostili, a Davor je uputio riječi zahvale za suradnju i dolazak, dok je kuzmički župnik Ivica Bošnjak uputio riječi blagoslova na objekte i osoblje ovog obrta.

Foto: D. Mirković

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.