Za oboljelu djevojčicu Rinu Beble prikupljeno 32 tisuće kuna

Autor: S.P./D.K.

POŽEGA – Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević uručio je danas ocu teško oboljele djevojčice Rine Beble, novac prikupljen organizacijom Humanitarnog koncerta održanog u sklopu Dana županije. Tom prilikom, uz novčani prilog zaposlenika Požeško-slavonske županije prikupljeno je ukupno 32 tisuće kuna.

Životna borba male Rine i njene obitelji nastavlja se, a na teškom putu djevojčica ima podršku cijele zajednice. Prikupljeni novac predan je ocu Robertu kao pomoć pri liječenju, naglasio je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. “Drago mi je da mogu uručiti ovaj ček s vjerom da će ova sredstva, ali i ona koja će dolaziti s drugih strana, biti dostatna te da bolest neće potrajati dugo. Vjerujem da je Rinina pobjeda sigurna, uz ljubav i pomoć roditelja, Božju pomoć, uz pomoć dobrih ljudi,”rekao je župan Tomašević.

“Od srca zahvaljujem Županiji, županu Tomaševiću i svima koji su nam pomogli i pomažu. I sami vjerujemo kako ćemo pobijediti ovo zlo i da će se moje dijete vratiti u svoj dom. Pred nama je jako dug put, trajat će dugo, ali nadamo se, uz liječniku pomoć, uz Božju i vašu pomoć da će sve biti dobro i da ćemo pobijediti ovoj teškoj situaciji u kojoj smo se našli. Hvala u ime cijele moje obitelji,” rekao je Rinin otac Robert Beble.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek