Objavljene pravovaljane kandidature za čelnike Županijskog HDZ-a, te gradskih i općinskih organizacija – promjena gotovo da nema

Autor: Jelenko Topić

Na mrežnim stranicama županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije objavljene su pravovaljane kandidature za čelna mjesta svih podružnica pred skore izbore na toj razini 22. studenog.

Za predsjednika ŽO HDZ-a kandidat je prof. dr. sc. Željko Glavić sa 810 potpisa potpore, a za  potpredsjednike Darko Puljašić sa 585 potpisa potpore,  Mile Pavičić 329 potpisa, Antonija Jozić  258 potpisa i Vinko Kasana sa 238 potpisa potpore.

Kandidat za predsjednika GO HDZ-a Požege je Darko Puljašić uz 547 potpisa potpore, te za potpredsjednike Ivan Radičević 130 potpisa, Mario Pilon 189 potpisa i Kruno Blažević sa 187 potpisa.

Utvrđena je lista kandidata za izbor predsjednika Gradske organizacije HDZ-a grada Pleternice gdje je kandidatkinja Antonija Jozić, dok su za potpredsjednike kandidati Luka Čirko, Domagoj Katić i Ivan Vukoja.

Za predsjednika GO HDZ-a grada Kutjeva Ivica MALNAR je kandidat sa 44 potpisa potpore, te za za potpredsjednike Mario FILEK  30 potpisa, Kruno PETROVIĆ 24 i Marko JAKELJIĆ s 21 potpisa potpore.

HDZ općine Velika ima za predsjednika kandidata Vladu Bobana uz 20 potpisa potpore, te za potpredsjednike Ivana Matijevića 23 i Antoniju Pavlović 20 potpisa potpore.

Općinska organizacija Kaptol ima kandidata za predsjednika  Damira Poljanca dipl.ing., a za potpredsjednike Nikolinu Stanić i Darija Lončarevića (svi po 10 potpisa potpore).

Utvrđena je lista kandidata za izbor predsjednika OO HDZ-a Jakšić gdje su kandidati Boško Obradović sa 12 potpisa potpore i Vjekoslav Grbeš uz 10 potpisa potpore, a za potpredsjednika su kandidati Ana Pedić i Ivica Kovačević.

Nadalje za predsjednika Općinske organizacije HDZ-a Općine Brestovac kandidat je Zdravko Mandić, te potpredsjednike Tomisłav Čočić i Jozo Ilić.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek