Obitelji Čuljak i Vrba zajedno sa više od 150 uzvanika proslavili dolazak na svijet prvorođenca Vitu sina Ivana i Lare

Autor: Jelenko Topić

Mnogo razloga za slavlje ima ovih dana Požežanin Ivan Čuljak, zaposlenik tvrtke L projekt, jer je dobio prvorođenče i to sina Vitu. Rodila mu ga je supruga Lara rođena Vrba, zaposlenica agencije Panora, porod je prošao dobro i bez komplikacija, tako da mali Vito dobro napreduje. Oni su se vjenčali 4. rujna prošle godine i eto na svijet je kao plod njihove ljubavi došao sin Vito.

Dok su on i majka Lara još u požeškoj bolnici u očekivanju njihova dolaska kući otac Ivan zajedno sa svojim roditeljima Velimirom i Marinom Čuljak, te supruginim roditeljima tj. puncem i punicom Mariom i Danijelom Vrba, upriličio je pravu obiteljsku feštu sa više od 150 uzvanika. Počastili su ih bogatom večerom, te obiljem pića i naravno veselicom. Puncu i punici je ovo prvo unuče i to odmah muško, a Čuljkovima drugo.

-U životu čovjek dobije mnogo titula počevši od rođenja, školovanja i drugog, ali najljepša je titula što smo ja i Lara postali tata i mama – kazao je ponosni otac Ivan pozdravljajući brojne rođake, prijatelje, poslovne partnere i radne kolege koji su se okupili na ovoj fešti.

Ponosni su naravno djedovi i bake, ali i pradjed sa prabakom Stanko i Zora Čuljak, vjenčani kumovi Bruno Svoboda i Monika Jurić, te budući djetetovi kumovi Petar i Ivana Šarac. Među brojnom rodbinom i prijateljima bili su Jugovići, Kudrići, Bekovi i ostali.

Sve je proteklo veselo jer je to bilo slavlje životu sa puno emocija, a za dobro raspoloženje pobrinula se sviračka dvojka Željko Svoboda i Boris Nepehal koji se nazvaše Kriminals.

Uz njih je zapjevao i dobro raspoloženi otac Ivan Čuljak i to pjesmu Ramkinjo, sestrice koja je sve podsjetila porijeklo njegovih predaka.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek