Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Obitelji Čuljak i Vrba zajedno sa više od 150 uzvanika proslavili dolazak na svijet prvorođenca Vitu sina Ivana i Lare

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Obitelji Čuljak i Vrba zajedno sa više od 150 uzvanika proslavili dolazak na svijet prvorođenca Vitu sina Ivana i Lare Požega.eu | Obitelji Čuljak i Vrba zajedno sa više od 150 uzvanika proslavili dolazak na svijet prvorođenca Vitu sina Ivana i Lare

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Mnogo razloga za slavlje ima ovih dana Požežanin Ivan Čuljak, zaposlenik tvrtke L projekt, jer je dobio prvorođenče i to sina Vitu. Rodila mu ga je supruga Lara rođena Vrba, zaposlenica agencije Panora, porod je prošao dobro i bez komplikacija, tako da mali Vito dobro napreduje. Oni su se vjenčali 4. rujna prošle godine i eto na svijet je kao plod njihove ljubavi došao sin Vito.

Dok su on i majka Lara još u požeškoj bolnici u očekivanju njihova dolaska kući otac Ivan zajedno sa svojim roditeljima Velimirom i Marinom Čuljak, te supruginim roditeljima tj. puncem i punicom Mariom i Danijelom Vrba, upriličio je pravu obiteljsku feštu sa više od 150 uzvanika. Počastili su ih bogatom večerom, te obiljem pića i naravno veselicom. Puncu i punici je ovo prvo unuče i to odmah muško, a Čuljkovima drugo.

-U životu čovjek dobije mnogo titula počevši od rođenja, školovanja i drugog, ali najljepša je titula što smo ja i Lara postali tata i mama – kazao je ponosni otac Ivan pozdravljajući brojne rođake, prijatelje, poslovne partnere i radne kolege koji su se okupili na ovoj fešti.

Ponosni su naravno djedovi i bake, ali i pradjed sa prabakom Stanko i Zora Čuljak, vjenčani kumovi Bruno Svoboda i Monika Jurić, te budući djetetovi kumovi Petar i Ivana Šarac. Među brojnom rodbinom i prijateljima bili su Jugovići, Kudrići, Bekovi i ostali.

Sve je proteklo veselo jer je to bilo slavlje životu sa puno emocija, a za dobro raspoloženje pobrinula se sviračka dvojka Željko Svoboda i Boris Nepehal koji se nazvaše Kriminals.

Uz njih je zapjevao i dobro raspoloženi otac Ivan Čuljak i to pjesmu Ramkinjo, sestrice koja je sve podsjetila porijeklo njegovih predaka.

Foto: D. Mirković

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo