Obitelj Balen darivala Dječjem odjelu požeške bolnice 300 staklenki meda

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Pripadnici požeške obitelji Balen i to Željko, Krunoslav i Tomislav, koji se dugi niz godina bave pčelarstvom i članovi su Pčelarskog društva  „Zlatna dolina“ iz Požege, nastavili su ovih dana lijepu tradiciju koju su pokrenuli prije sedam godina. Riječ je o humanitarnom činu vezanom uz blagdane na razmeđu dviju godina.

Oni su, dakle po tradiciji na blagdan Badnjaka posjetili Dječji odjel Opće županijske bolnice u Požegi, te rukovoditelju tog odjela prim. mr. sc. Vladi Drkulcu predali donaciju od 300 staklenki meda, kojega oni redovno proizvode u svojim domaćinstvima.

-Mi pčele svake godine držimo na više lokacija širom naše zemlje kako bi dobili što kvalitetniji med – kazao nam je Željko Balen, te dodao da će se donirani med koristiti za potrebe Dječjeg odjela i njegovih malih pacijenata.

Ovim činom trojica Balena žele zahvaliti liječnicima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju Dječjeg odjela za njihov stalni predan rad i human odnos prema pacijentima, pogotovo što o njima skrbe i u vrijeme vikenda i praznika kao što je to i sada slučaj tijekom Božićnih blagdana ulažući mnogo truda i napora za poboljšanje zdravlja mališana ovoga kraja.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: