Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

/FOTO/ Obilježavanje 34. obljetnice osnutka HDZ-a na području Požeško- slavonske županije

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović

U prigodi 34. obljetnice osnutka HDZ-a na području Požeško- slavonske županije kojoj je stranci Ante Božić bio utemeljitelj i osnivač na ovim prostorima i njen prvi predsjednik, na njegovom grobu su položeni vijenci i zapaljene svijeće njemu u čast i dužnu zahvalnost za sve što je učinio.


Vijence su položili i sviježe zapalili predstavnici požeško-slavonskog HDZ-a predvođeni predsjednikom Gradske organizacije grada Požege prof.dr.sc. Borislavom Miličevićem. U izaslanstvu su bili, između ostalih, gradonačelnik grada Požege dr.sc. Željko Glavić, gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir, zamjenik gradonačelnice grada Pleternice Domagoj Katić, načelnici općina Jakšić i Kaptol, Ivica Kovačević i Mile Pavičić, ravnatelj požeške bolnice Požega dr.sc. Ivan Vukoja, te članovi obitelji Ante Božića i dr.


Na Trgu 123. brigade kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima, te ispred biste prvog predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana također je izaslanstvo položilo vijence i zapalilo svijeća u znak sjećanja i odavanja dužnog poštovanja svim članovima HDZ-a i poginulim braniteljimaOcijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.