Obilazio na punoj liniji: Vozačicu Golfa hitna pomoć odvezla u bolnicu

Autor: D.K.

Oko 19 sati u Gradcu pored Pleternice se dogodila prometna nesreća u kojoj je, prema prvim neslužbenim informacijama, ozlijeđena jedna osoba.

Iz policije doznajemo da je došlo do sudara između dva automobila, hitna pomoć je jednu osobu prevezla u požešku bolnicu, a zbog očevida je županijska cesta 4030 zatvorena za promet.

Kako nam prepričavaju mještani, iz Sesveta prema Pleternici išao je traktor s košarom za stoku. Iza njega je išao Peugeot bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka koji ga je u jednom trenutku, gotovo na samom mostu, krenuo obilaziti iako je na kolniku označena puna linija. U susret je u tom trenutku naišao Golf IV požeških tablica te su se izravno sudarili. Vozačica Golfa pokušala je izbjeći automobil koji joj je dolazio u susret, no nije uspjela. U Golfu se od siline udarca aktivirao zračni jastuk.

-Bio je to jak udarac. Vozačicu Golfa odvezla je hitna. Žalila se da ju boli čeljust, vjerojatno je udarila glavom. Vidjelo se da je jako uplašena- kažu mještani.

-U Peugotu su bili supružnici iz Sarajeva. Bili su u Slavoniji u gostima i taman su krenuli kući. Eto, za dlaku su svi mogli teško stradati – dodaju.

Više detalja o samoj nesreći bit će poznato nakon očevida.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: