Obavijest o provođenju javne rasprave o Studiji o utjecaju na okoliš brze ceste Pleternica-Požega-Brestovac

Autor: pozega.hr

POŽEGA – Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, putem Upravnog odjela za gospodarstvo i graditeljstvo Požeško-slavonske županije, daje obavijest o provođenju javne rasprave o Studiji o utjecaju na okoliš brze ceste Pleternica-Požega-Brestovac. Javna rasprava i javni uvid u Studiju u trajanju od 30 dana održat će se u periodu od 12. veljače 2018. godine do 14. ožujka 2018. godine. Javni uvid u cjelokupnu dokumentaciju Studije može se obaviti za vrijeme trajanja javne rasprave, svakog radnog dana od 8 do 14 sati u prostorijama Grada Požege, Trg Sv. Trojstva 1.

Na javnom uvidu bit će izložena cjelovita Studija i sažetak Studije. Studija će biti s danom početka javne rasprave i javnog uvida objavljena javnosti i zainteresiranoj javnosti i na internetskoj stranici Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Javno izlaganje o Studiji održat će se 22. veljače 2018. godine (četvrtak) s početkom u 12 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Požege, na kojem će se uz nazočnost predstavnika nositelja zahvata i izrađivača Studije, raspravljati i neposredno odgovarati na postavljena pitanja nazočne javnosti i zainteresirane javnosti.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe javnosti i zainteresirane javnosti na Studiju mogu se upisati u knjigu/bilježnicu primjedbi koja se nalazi uz izloženu dokumentaciju Studije na mjestu javnog uvida ili dostaviti u pisanom obliku, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu, a zaključno sa zadnjim danom javne rasprave, s naznakom «za Studiju» na adresu: Požeško-slavonska županija, Upravni odjel za gospodarstvo i graditeljstvo, Županijska 7, Požega. Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88