NOVOST NA POŽEŠKOJ GLAZBENOJ SCENI: Grupa „Anđeli“ sa četiri svirača bogatog iskustva i širokog izbora pjesama

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Glazbena grupa „Anđeli“ iz Požege novoosnovana je skupina mladih i perspektivnih glazbenika, koji iza sebe imaju sa bogato glazbeno iskustvo.

-Vodimo se mišlju kako se dobra glazba prepoznaje umom, radi dušom, a sluša Srcem – kaže nam Robert Takač, bubnjar ovog banda.

„Anđele“ čine četiri mlada školovana glazbenika čiji je prosjek 26 godina, a povezuje ih prijateljstvo, ljubav prema glazbi, te volja za vježbom i napretkom. Grupu „Anđeli“ čine članovi: Ivan Đureković – glavni vokal/bas gitara, Robert Takač – bubnjevi, Ivan Luladžić – harmonika/klavijature i Valentin Petranović – gitara/kontra. 

-Na našem repertoaru nalazi se širok opus pjesama, od tamburaške i zabavne glazbe, pa sve do domaćeg i stranog rocka – nastavlja nam Takač i dodaje da su spremni napraviti odličnu atmosferu u svakom ugostiteljskom objektu, slavlju ili svečanosti, a osim izvrsnog zvuka i muziciranja, nastoje uspostaviti kontakt s publikom i podići atmosferu u čemu imaju dosta uspjeha jer je iza njih bogato iskustvo. Svi su oni do sada svirali u nekoliko glazbenih sastava.

„Anđeli“ su trude napraviti odličnu atmosferu za vjenčanje, ali i druge prigode ovisno o željama slušatelja.

-Posjedujemo profesionalnu opremu, te svakodnevno u nju ulažemo kako bi svako vjenčanje izgledalo genijalno i profesionalno, a obzirom na širok repertoar glazbe, teško da nećemo ugoditi svakom glazbenom ukusu- rekao nam je na kraju bubnjar „Anđela“ Robert Takač.

Recimo na kraju da njihovo ime asocira na nekad popularni požeški sastav „Crni anđeli“ koji je širom Slavonije plijenio pozornost ljubitelja dobre glazbe tijekom sedamdesetih i osamdesetih godina.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot