Novootvoreni Fitness studio u Kutjevu na radost svih sportaša, onih koji će to postati i rekreativaca koji žele poboljšati kvalitetu življenja i promovirati važnost fizičke aktivnosti /FOTO/

Autor: DK

Uz sufinanciranje Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, putem Programa održivog razvoja lokalne zajednice grad Kutjevo je opremio i otvorio, u sklopu zgrade Sportsko-rekreacijskog centra, Fitness studio i wellness s jacuzzijem i saunom, vrijedan oko milijun kuna.

Novootvorenom Fitness studiju i wellnessu s jacuzzijem i saunom najviše se raduju sadašnji sportaši s područja Kutjeva ali i oni koji će to postati. Dakako da je to na radost i onih rekreativaca koji su takve mogućnosti koristili u drugim susjednom gradovima, Požegi, Našicama, Slavonskom Brodu…. Fitness studio i sve druge popratne sadržaje moći će koristiti svi koji žele poboljšati svoju kvalitetu življenja i promovirati važnost fizičke aktivnosti.

blank

-I ovaj novi sadržaj u prostoru sportsko-rekreacijskog centra nastavak je priče o revitalizaciji duge nogometne tradicije u našem gradu. Potvrđuje to činjenica kako smo naš klub u samo dvije godine podigli za dva ranga natjecanja, te što je još važnije, vratili publiku na stadion. Impozantna je brojka od 300 do 400 gledatelja koliko ih je na svakoj utakmici. Ta brojka najbolje govori o važnosti nogometa za Kutjevo i Kutjevčana – rekao je Josip Budimir, gradonačelnik Kutjeva prigodom otvorenja novouređenih prostorija i Fitness centra s kojim je bio i njegov zamjenik Ivica Malnar.

U nastavku svečanosti otvorenja Fitness centra nogometaši Kutjeva odmjerili su snage s prvoligašem HNK Gorica iz Velike Gorice, čime su na najsvečaniji način obilježili ulazak u 3. Hrvatsku nogometnu ligu.

Foto: Marko Krstanović [FGAL id=257709]

Komentiraj:

blank