Za novog predsjednika Konjogojstvene udruge Pleternica izabran Tomislav Hip, potpredsjednika Matej Belo, a tajnika Tomislav Odobašić

Autor: D.K.

PLETERNICA – Konjogojstvena udruga Pleternica na Izbornoj skupštini dobila je novo rukovodstvo. Za novog predsjednika je izabran Tomislav Hip za potpredsjednika Matej Belo, a tajnika Tomislav Odobašić.

Novom čelništvu ostaje za cilj još veče jačanje udruge te poticanje i promicanje svih aktivnosti uzgoja i bavljenja konjima, razvoj i unaprjeđenje konjičkog turizma, promicanje i unaprjeđenje turističke ponude općenito, edukacija u svim područjima vezanima za konjogojstvo te promoviranje konjogojstva na lokalnoj i nacionalnoj razini. Članovi Konjogojstvene udruge prisutni su na svim značajnijim manifestacijama u Požeštini ali i izvan nje. Nositelji su organizacije Pokladnog jahanja selima župe Bučje na koju se manifestaciju odazove i više od 40 konjanika.

-Trenutno imamo 22 člana, a tendencija nam je da se poveća broj članstva. U planu nam je da budemo sve prisutniji na značajnijim manifestacijama kako u gradu Pleternici i Požegi tako i drugim mjestima u Požeško-slavonskoj ali drugim županijama gdje budemo pozivani. Pred nama je organizacija 7. Pokladnog jahanja selima župe Bučje koje će se ove godine održati 10.veljače 2018. godine. Očekujemo od 30 do 50 jahača koji je optimalan broj koji možemo primiti. Nama u goste dolaze naši prijatelji s konjima kod kojih i mi idemo na njihove manifestacije – rekao je Tomislav Hip novoizabrani predsjednik Konjogojstvene udruge Pleternica.

Što se tiče potpore u radu najveću daje Požeško-slavonska županija koja je prepoznala njihov rad.

-Na ovu našu skupštinu došli su nam prijatelji, članovi konjogojstvenih udruga iz Nove Gradiške i Požege čime nam na određeni način daju potporu i s kojima dogovaramo prisutnost na manifestacijama kroz godinu – dodaje Hip naglašavajući kako oni kao udruga imaju intenzivne pripreme za organizaciju Pokladnog jahanja.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88