NOVO!!! Otvoren frizerski salon Snježana u Jakšiću: „Nastavit ću raditi posao kojeg volim i odgajati svojih četvero djece“ /FOTO/

Autor: D.K.

U današnjem vremenu treba imati hrabrosti, uložiti ne mali iznos vlastitih financijskih sredstava i upustiti se u privatni biznis. Veliki je broj onih koji još uvijek o tome sanjaju, a prema svemu sudeći Snježana Kustura iz Jakšića, frizerka s više od 20 godina radnog iskustva, majka četvero djece, svoj san je dosanjala i pretvorila u stvarnost. Otvorila je frizerski salon u poslovnom prostoru uz obiteljsku kuću u Jakšiću, Kolodvorskoj ulici kbr. 25 čime je okrenula novu stranicu u svom životu.

-Više od 20 godina radim posao frizerke. Ovo je posao koji volim. Uz školovanje, u praksi me svemu naučila požeška frizerka Ruža Lončar kod koje sam jedino radila i provela svoj dosadašnji radni vijek. Na svemu sam neizmjerno zahvalna gospođi Ruži jer puno me naučila u ovom poslu što mi je i dalo hrabrosti da otvorim vlastiti frizerski salon – priča nam Snježana osvrćući se i dočekujući kolegice koje su joj došle u čestitare.

-Poslije porodiljnog dopusta trebala sam se vratiti na posao kod Ruže u Požegu. To mi je gotovo bilo nemoguće, uskladiti sve obiteljske obveze i putovati svaki dan u Požegu na posao. Kao što sam i rekla ovaj posao volim i upravo sam se iz tog razloga odlučila otvoriti vlastiti salon u vlastitom poslovnom prostoru gdje mogu prilagoditi radno vrijeme prema svim potrebama. Nisam htjela napuštati mjesto u kojem živim i ići u inozemstvo iako mi suprug radi u Austriji. Bitno mi je da su djeca uz mene i ja uz njih i da ih mogu odgajati. Tko zna kako bi to bilo da napustimo svoje mjesto i odemo negdje drugdje, u neku od EU zemalja gdje sam mogla dobiti posao odmah kao i jako dobru plaću – nastavila je priču Snježana dodajući kako je za kompletno uređenje i opremu uložila više od sto tisuća kuna.

-Uspjela sam dobiti jedan dio poticajnih sredstava, a preostalo sam financirala iz vlastitog budžeta. Uvjerena sam da ću uspjeti na svoje zadovoljstvo ali i svih onih koji budu dolazili kod mene u salon – zaključuje Snježana.

Foto: Ante Krstanović

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek