Novinari na radnom sastanku s novim načelnikom Policijske uprave i njegovim suradnicima: “Želja mi je imati što korektniju i kvalitetniju suradnju s medijima”

Autor: D.K.

POŽEGA – Novi načelnik Policijske uprave požeško slavonske Željko Grgić sa suradnicima, glasnogovornicom Ivanom Radić, službenicom odnose s javnošću Nikolinom Janković te voditeljem OKC-a i voditeljima smjena u OKC-u upriličio je radni sastanak s predstavnicima medija koji prate različita događanja vezana uz rad policijskih službenika i drugih poslova iz nadležnosti policije. Za svaku je pohvalu nova praksa čelnog čovjeka Policijske uprave, Željka Grgića, koji je naglasio kako mu je općenito cilj i želja imati što korektniju i kvalitetniju suradnju s medijima, kako onima na lokalnoj razini tako i državnoj.

Između ostalih razgovora veći dio se odnosio oko izvješćivanja i komuniciranje novinara operativnog dežurstva SMS porukama kojima se novinari izvješćuju o težim prometnim nesrećama i drugim događanjima koja su interesantna za javnost. U tom smislu postignuto je prihvatljivo rješenje koje treba zaživjeti u praksi što će se nakon izvjesnog vremena moći ocijeniti.

Načelnik Grgić se zahvalio novinarima na trudu u praćenju svih afirmativnih i proaktivnih zadaća policije, kao i dnevnih događanja od interesa za javnost te istaknuo važnost njihovog rada, posebice u smislu prevencije.

Novinari su u nastavku sastanka naveli konkretne primjere za pohvalu ali i primjere kada nisu bili u ne tako davnoj prošlosti zadovoljni komunikacijom te iznijeli prijedloge za poboljšanje suradnje.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek