Novi sadržaj za najmlađe na požeškim Gradskim bazenima /FOTO/

Autor: DK

POŽEGA – Kompleks na požeškom Gradskom bazenu obogaćen je s novim dječjim igralištem za koju je investiciju grad Požega izdvojio 118 tisuća kuna. To je još jedna u nizu investicija uz košarkaško i odbojkaško igralište kojoj se u svakom slučaju raduju oni najmlađi, ali i njihovi roditelji.

Novopostavljeno dječje igralište posjetio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa zamjenicima, Mariom Pilonom i Ferinandom Trohom.

-Kao što vidite igralište je pozicionirano tako da roditelji u svakom trenutku mogu pratiti svoju djecu, a djeci dajemo jedan dodatni sadržaj uz igru na bazenu. S ovim igralištem završili smo za ovu godinu ulaganja u sadržaje na bazenima, a već nagodinu namjeravamo dodatno urediti prostor oko bazena te proširiti i ugostiteljsku ponudu – naglasio je gradonačelnik Puljašić.

Igralište se sastoji od drvene konstrukcije pramca s podestom na koji se penje polukružnom kosom pločom, krme s podestom na visini od 150 cm na koju se penje stepenicama, a s koje se spušta tobogan. Sastavni dijelovi broda su i različite mreže za penjanje, visilice, “majmunska” užad. Igralište je proizvod tvrtke Stribor oprema iz Osijeka.

U ovoj godini postavljeno je sedam novih igrališta na području grada Požege s tim da bi se do kraja ovog tjedna trebalo postaviti još jedno i to u Basaričekovoj ulici.

Više iz kategorije