Novi predsjednik Željko Vidmar, potpredsjednik Andrija Stjepanja i tajnica Marica Dundović

Autor: Jelenko Topić

Na redovnoj izbornoj skupštini Matice umirovljenika općine Čaglin izabrano je novo rukovodstvo: predsjednik Željko Vidmar, potpredsjednik Andrija Stjepanja i tajnica Marica Dundović dok je blagajnica ostala Vera Gavran. Prije skupštine dotadašnji predsjednik Mato Štimac je dao ostavku.

Predsjednik Vidmar najavio je aktivnosti udruge, te pozdravio goste među kojima su bili čelnici umirovljeničkih udruga gradova i općine Požeško-slavonske županije, te predstavnici ustanova čaglinskog kraja, Eko centra Latinovac i Udruge Put iz Ruševa.

-Čestitke na izboru, slijede 18. pjevački susreti umirovljenika Hrvatske na kojemu će nastupiti čaglinski zbor, zatim u rujnu sportski susreti i listopadu glazbeni susreti umirovljenika naše županije – istakao je pozdravljajući skup Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Mješoviti pjevački zbor Zore čaglinske izveo je državnu himnu i nekoliko pjesama, a dodijeljene su zahvalnice Mati Veiću, Nikoli Mariću i Tereziji Kukić za donacije i suradnju, te načelniku općine Čaglin Daliboru Bardaču i dosadašnjem predsjedniku Mati Štimcu.

Željku Vidmaru uručene su medalje za osvojene rezultate na županijskom i državnom natjecanju u pikadu, a za dobro raspoloženje svirao je na klavijaturama i pjevao Konrad Katić-Koni.

Foto: Arhiva

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot