Novi portal za zapošljavanje danasradim.hr započeo s radom

Autor: Jelenko Topić

….Od sredine veljače ove godine je pokrenut novi internet portal danasradim.hr, specijaliziran za privremeno i sezonsko zapošljavanje.Portal danasradim.hr je potpuno hrvatski proizvod koji je pokrenula Idejni začetnik i osnivač portala danasradim.hr mr.sc.Maja Bogović doktorandica zagrebačkog Ekonomskog fakulteta koja je okupila stručnjake iz raznih grana i pokrenula projekt koji je danas pušten na tržište. Naknadno se projektu priključio i Nikola Jurčić, renomirani stručnjak s dugogodišnjim iskustvom na rukovodećim i marketinškim pozicijama. Izvedbu portala i tehničku podršku potpisuje odlična mlada informatička kompanija Plava tvornica iz Virovitice koja je omogućila da stranica ima prepoznatljiv, moderan dizajn i jasne fikcionalnosti.

Kako se situacija na tržištu rada dramatično promijenila ne samo u zadnjih par godina već i u odnosu na prošlu godinu ova stranica je pravo osvježenje i nužna promjena na tržištu sezonskog rada. Hrvatska kao izrazito sezonska država ima jako veliku potrebu za sezonskim zapošljavanjem a sve do sada nije postojala takva usluga na tržištu gdje bi se na jednostavan način spojili poslodavci s potencijalnim radnicima.Upravo ta situacija na hrvatskom tržištu i problematika u vezi sezonskog zapošljavanja u poljoprivredi, turizmu, građevini i ugostiteljstvu dovela je vlasnike do ideje osnivanja portala danasradim.hr koji na jednostavan način spaja poslodavce s osobama koje traže posao!

Na danasradim.hr poslodavci u svega par klikova mogu pronaći odgovarajućeg privremenog radnika, a radnici privremeni posao po svojoj mjeri. Poslodavci su već sada svjesni problema sa sezonskim zapošljavanjem radnika te je situacija takva da je sve teže naći adekvatne i pouzdane radnike za svoj posao a preko portala danasradim.hr to mogu učiniti na brz, fleksibilan i jednostavan način.

Portal danasradim.hr se potpuno razlikuje od drugih po tome što je transparentan i dostupan svima a sama komunikacija između radnika i poslodavca je dvosmjerna. Portal danasradim.hr funkcionira tako da svi koji traže posao trebaju napisati u čemu su dobri (navesti svoja znanja, dodatne vještine i sposobnosti) za posao koji ih zanima. Upravo na temelju provjerenih vještina ali i ocjena radnika, poslodavac može brzo i lako izabrati adekvatnog radnika za svoj posao. Također portal danasradim.hr funkcionira temeljem obostranog ocjenjivanja. To znači da nakon što završi svoj posao, radnik ocjenjuje poslodavca kod kojeg je radio, a taj isti poslodavac ocjenjuje radnika. Tako ocjene postaju transparentne i vidljive svima, a služe i kao pomoć drugim radnicima prilikom odabira posla, odnosno poslodavcima prilikom lakšeg odabira radnika.

Osim toga, portal danasradim.hr nudi na jednom centralnom mjestu, pod nazivom Informativka, informacije i savjete oko zapošljavanja privremenih radnika s različitim statusima, uključujući studente, učenike srednjih škola, umirovljenike i sve ostale koji su zainteresirani za privremeni posao.

Sve dodatne informacije u vezi privremenih i sezonskih poslova te mogućnostima dodatne zarade saznajte na stranici danasradim.hr

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88