Novi milijuni stižu u našu Županiju: Gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir u tri dana potpisao ugovore vrijedne 3,5 milijuna kuna

Autor: DK

“Hodočastit” u Zagreb doista se nekima isplati, posebice gradonačelniku Kutjeva Josipu Budimiru koji je u samo nekoliko dana potpisao tri ugovora: jedan za adaptaciju zgrade Sportskog centra u Kutjevu vrijedan 300 tisuća kuna, drugi s iznosom od 170 tisuća kuna za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju zgrade Sportskog centra i današnji najvrjedniji, 3,15 milijuna kuna težak ugovor za uređenje groblja u Kutjevu.

Veliki je dan danas i za DVD Brestovac kojem je potpisom ugovora odobreno 7,28 milijuna kuna, bespovratnih sredstava za uređenje i izgradnju vatrogasnog doma, ali i za DVD Jakšić 2,34 milijuna kuna za istu namjenu. Ispred DVD-a Brestovac ugovor je potpisao predsjednik Josip Ugrin, a DVD-a Jakšić predsjednik Ivan Baša.

Podsjetimo, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je još u ožujku listu odobrenih projekata koje će se sufinancirati na području jedinica lokalnih samouprava, gradova i općina u sklopu operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”.

Odobreno je 472 milijuna kuna za 102 projekta od kojih su tri na području Požeštine odnosno četiri koji se odnose na Požeško-slavonsku županiju s ukupnim iznosom više od 20,4 milijuna kuna i to DVD-u Brestovac i Jakšić te gradovima Kutjevo i Pakrac.

Foto: I.Baša

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića