Novi klub sa starom judo postavom krenuo u nove pobjede: U Čaglin i Podcrkavlje vratili se s medaljama iz Maribora

Autor: DK

Judaši iz Čaglina i Podcrkvlja, njih sedam, po prvi puta sudjelovalo je na velikom međunarodnom turniru u Mariboru

Članovi novoosnovanog judo kluba „Slavonac“ iz Čaglina, u kojem su i s područja općine Podcrkavlje iz Brodsko-posavske županije, rame uz rame borili su se s onima iskusnijima, kojima nije bilo prvi put  nastupiti u jakoj konkurenciji.

Postignuti su zavidni rezultati i kući su se vratili s medaljama. Ivona Švajda osvojila je zlato, kao i Lana Knaus dok se Vinko Šapina izborio za broncu. U jakoj konkurenciji, na 5. mjesto su se plasirali Marin Knaus i Goran Miloš. Borili su se Matej Kukić i  Domagoj Knežević, kojima će trebati još samo malo više borbenosti kako bi osvojili neku ode medalja u čega ne treba sumnjati jer imaju sve predispozicije da budu daleko bolji.

Djeca su na turnir putovala u pratnji trenera Judo kluba „Slavonac“, Roberta Garca, te tajnika Ivana Kukića. Svim judašima treba iskreno čestitati i na novim natjecanjima poželjeti još bolje rezultate.   

Judo klub „Slavonac“ za cilj ima promicanje juda na području općina Čaglin i Podcrkavlje. Za očekivati je da će ih u tome uz jedinice lokalne uprave i druge zainteresirani za taj sport podržati.

Tekst i foto: Robert Garc

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: