NOVI ČELNICI HSU: Predsjednik Ivan Delić, te potpredsjednici Zvonko Čorak i Svetislav Marić

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Hrvatska stranka umirovljenika(HSU) za Požeško-slavonsku županiju održala je izbornu skupštinu na kojoj su izabrani novi čelnici i to Ivan Delić za predsjednika, te Zvonko Čorak i Svetislav Marić za potpredsjednike.

-Od listopada prošle godine kada je raspuštena županijska organizacija HSU imali smo lokalne izbore na kojima smo dobili jednog vijećnika u županijskoj skupštini, te po dva u gradskim i općinskim vijećima, a nastojimo utjecati na poboljšanje statusa umirovljenika – kazao je dosadašnji povjerenik HSU za ovu županiju Zvonko Čorak, te najavio bolju organiziranost i više aktivnosti radi osvajanja više vijećničkih mandata.

Novoizabrani predsjednik Ivan Delić najavio je osnivanje podružnice HSU u općini Jakšić i gradovima Kutjevu,Pakracu i Lipiku, te učlanjivanje novih članova uključujući pojačani rad na terenu kako bi stranka bila prepoznatljiva među umirovljeničkom populacijom.

-Pomoći ćemo da se pojačaju aktivnosti stranke u vašoj sredini, a pozivam vas na suradnju  sa središnjicom – istakao je u pozdravnoj riječi Marinko Lukenda, potpredsjednik HSU i koordinator stranke za Slavoniju i Baranju.

Sudionici u raspravi Željka Boroš i Jure Polić Strinić zauzeli su se za ujedinjenje umirovljeničkih stranaka, te jačanje aktivnosti radi rasta mirovina kako bi se nadoknadilo višegodišnje zaostajanje za rastom troškova života.

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek