Nove bespovratne potpore poduzetnicima i onima koji će to postati na području grada Pleternice

Autor: S.P./D.K.

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić uručili su nove  ugovore o dodijeli bespovratnih potpora Grada u gospodarstvu za 2019. godinu. Potpisano je 19 ugovora za investicije vrijedne više od pola milijuna kuna, od čega Grad Pleternica sufinancira gotovo 290 tisuća kuna.

Riječ je o Programu potpore razvoja gospodarstva Grada Pleternice koji svojim mjerama obuhvaća poduzetnike početnike, poduzetnike i obrtnike koji obavljaju proizvođačku i uslužnu djelatnost, a potpisani su i ugovori za potpore za nova radna mjesta na području grada, za izradu poslovnih planova te za razvoj turističke infrastrukture.

-Od ukupno planiranih milijun kuna koliko godišnje izdvajamo za razvoj gospodarstva, u ovom trenutku se dodjeljuje gotovo 290 tisuća kuna, a ima još zahtjeva koji su u obradi i koji idu u sljedećem terminu potpisa ugovora – naglasila je gradonačelnica Antonija Jozić dodajući kako ima još sredstava za potpore u gospodarstvu i ujedno poziva gospodarstvenike s područja Pleternice da ako ispunjavaju uvjete natječaja da se jave.

Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava otvoren je do iskorištenja sredstava – zaključila je gradonačelnica Jozić.

[FGAL id=262524]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: