Požega.eu

Nova - stara predsjednica: Sunčica Bajić ostaje čelnica naredne četiri godine /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Nova - stara predsjednica: Sunčica Bajić ostaje čelnica naredne četiri godine /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Nova - stara predsjednica: Sunčica Bajić ostaje čelnica naredne četiri godine /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
D.M.Sunčica Bajić kao predsjednica, Marinko Babić kao dopredsjednik i Branka Soudek kao tajnica izabrani su ponovo na četvorogodišnji mandat na Izbornoj skupštini Udruge računovođa i financijskih djelatnika Požega održanoj u restoranu Schon Blick u Vetovu. Također je izabran novi nadzorni odbor i druga tijela udruge.O radu u protekle dvije godine, jer zbog pandemije Covida 19 prošlogodišnja skupština nije održana, te planovima rada u narednom razdoblju govorila je predsjednica Sunčica Bajić. Tako se moglo čuti da je i pored brojnih ograničenja održano niz stručnih predavanja, seminara i radionica za podizanje razine znanja članova Udruge o aktualnim temama. Sve te edukacije bile su po povlaštenim cijenama. Surađivalo se i sa republičkom zajednicom te udrugama iz susjednih Županija.

U programu rada u ovoj i narednoj godini najviše će riječi biti o uvođenju eura i prilagođavanju svih sustava ovom načinu poslovanja. U tu svrhu će biti organizirani seminari koje trebaju pratiti članovi udruge jer će baš oni podnijeti najveći teret u provođenju te novine. Ići će se i na druženje i sportske susrete u Slavonski Brod, istakla je predsjednica Bajić.

Rad skupštine je pozdravio Dahmir Gulin, dopredsjednik Republičke zajednice iz Zagreba, te predstavnici udruga iz susjednih županija.
O dobrom rad Udruge i važnosti poslova koje obavljaju na svojim radnim mjestima članovi govorila je županica Antonija Jozić, te obećala pomoć u provođenju njihovih aktivnosti.

Skupština je imala i zabavni dio za čije su se provođenje vrlo uspješno pobrinuli članovi tamburaškog sastava „Bisernica“.

Foto: D. Mirković

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.