Nova – stara predsjednica: Sunčica Bajić ostaje čelnica naredne četiri godine /FOTOGALERIJA/

Autor: D.M.

Sunčica Bajić kao predsjednica, Marinko Babić kao dopredsjednik i Branka Soudek kao tajnica izabrani su ponovo na četvorogodišnji mandat na Izbornoj skupštini Udruge računovođa i financijskih djelatnika Požega održanoj u restoranu Schon Blick u Vetovu. Također je izabran novi nadzorni odbor i druga tijela udruge.

O radu u protekle dvije godine, jer zbog pandemije Covida 19 prošlogodišnja skupština nije održana, te planovima rada u narednom razdoblju govorila je predsjednica Sunčica Bajić. Tako se moglo čuti da je i pored brojnih ograničenja održano niz stručnih predavanja, seminara i radionica za podizanje razine znanja članova Udruge o aktualnim temama. Sve te edukacije bile su po povlaštenim cijenama. Surađivalo se i sa republičkom zajednicom te udrugama iz susjednih Županija.

U programu rada u ovoj i narednoj godini najviše će riječi biti o uvođenju eura i prilagođavanju svih sustava ovom načinu poslovanja. U tu svrhu će biti organizirani seminari koje trebaju pratiti članovi udruge jer će baš oni podnijeti najveći teret u provođenju te novine. Ići će se i na druženje i sportske susrete u Slavonski Brod, istakla je predsjednica Bajić.

Rad skupštine je pozdravio Dahmir Gulin, dopredsjednik Republičke zajednice iz Zagreba, te predstavnici udruga iz susjednih županija.
O dobrom rad Udruge i važnosti poslova koje obavljaju na svojim radnim mjestima članovi govorila je županica Antonija Jozić, te obećala pomoć u provođenju njihovih aktivnosti.

Skupština je imala i zabavni dio za čije su se provođenje vrlo uspješno pobrinuli članovi tamburaškog sastava „Bisernica“.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88