Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Nova/stara predsjednica KUD-a Svilenka Buk Branka Leist: "Grad Pleternica uvijek će vam biti podrška i potpora"

PRIJE 11 MJESECI
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Nova/stara predsjednica KUD-a Svilenka Buk Branka Leist: Požega.eu | Nova/stara predsjednica KUD-a Svilenka Buk Branka Leist:

PRIJE 11 MJESECI
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Održana je Redovita i Izborna skupština KUD-a Svilenka na kojoj je izabrano novo/staro rukovodstvo na čelu s dosadašnjom predsjednicom Branka Leist koja je izabrana na tu funkciju u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz članove i druge goste, predsjednika Mjesnog odbora, predsjednika Nogometnog kluba i tamošnjih vatrogasaca na Skupštini su između ostalih još bili pleternička gradonačelnica Marija Šarić i njen zamjenik Domagoj Katić.

Na Skupštini su jednoglasno prihvaćena sva izvješća i Plan rada za tekuću godinu. Uz provođenje nekoliko projekata i radionica u Malom domu kulture članovi KUD-a su gostovali i bili domaćini u više manifestacija od kojih izdvajamo Smotru crkvenog pučkog pjevanja o blagdanu Gospe Snježne, prisutnost na Adventu u Pleternici i dr.

Bilo još različitih aktivnosti u kojima su sudjelovali članovi KUD-a, a posebno su ponosni na radionice u kojima uče o starim običajima i poslovima koji su se nekad radili.

Za dopredsjednicu je na Skupštini izabrana Nevenka Mazal, tajnicu Kornelija Hel te blagajnicu Ivana Ognjenčić. Nadzorni odbor čine izabrani Zvonko Peška, kao predsjednik i članovi Mirjana Hel i Branko Leist. Upravni odbor čine Branka Leist, Nevenka Mazal, Kornelija Hel, Ivana Ognjenčić, Marica Mikšin, Lea Leist, Marica Hel, Adrijana Klarin, Andrea Fridrih, Gordana Baketarić i Marija Fridrih.

Na Skupštini se svim nazočnima obratila gradonačelnica Pleternice Marija Šarić koja je uputila čestitke svima za dobar rad te izrazila zadovoljstvo što može biti među njima.

-Kao Mjesni odbor, nogometni klub i vatrogasci svi zapravo pričate jednu priču. Grad Pleternica ima jako puno udruga, i zbog toga postoji naš program s kojim vas uvijek financiramo, ali ako želimo nešto više, onda su to projekti - rekla je na početku obraćanja gradonačelnica Šarić naglašavajući kako se za financiranje udruga znaju napisati projekti, a nakon toga ih i dobiti.

-Iz ovog priloženog vidimo koliko toga možemo pribaviti što sigurno ne bi mogli redovnim sredstvima. Čestitam udruzi, dosadašnjem vodstvu ali i budućem na svim projektima i na odvažnosti koju ste pokazali prilikom prijave. To nije jednostavno, ali na kraju vidimo da se isplati. Mislim da ovim tempom trebamo nastaviti i dalje. Želim vam puno sreće u daljnjem radu, a Grad će uvijek biti vama podrška. Dok god se ovako držimo, samo nebo nam je granica - zaključila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.