Nova lica u Nogometnom klubu Kutjevo

Autor: Požega.EU

Nogometni klub Kutjevo izrazio je dobrodošlicu novim igračima i da se što prije snađu u zelenom dresu.

Napad Zelenih će pojačati Kutjevčanin Karlo Antunović, rođenom 4. travnja 2002. godine koji je prethodne sezone postigao osam golova za ekipu Slavonije što je znak da se radi o odličnom igraču koji će ulaziti u kvotu mlađih iduće sezone.

Drugi igrač je Benedikt Tokić, ofenzivni vezni rođen 22. kolovoza 2001. godine kojeg krase startna brzina i odlična duel igra. Prethodne sezone je za ekipu Slavije postigao solidna četiri pogotka.

Treći igrač je vratar Tin Ujević koji je rođen 31. kolovoza 2004. godine. Jedan mlad i perspektivan vratar, ovo će mu biti prva seniorska stanica i prilika da nakon omladinskih kategorija osjeti seniorski nogomet.

Četvrto lice je vratar Nicolas Lopez Zoluaga koji je rođen 13. ožujka 1998. godine u Kolumbiji. Nicolas je ove zime iz Kolumbije stigao u ekipu Slavonca iz Bukovlja gdje je pokazivao odlične partije na golu.

Zeleni će i ove sezone imati jednu kvalitetnu ekipu s kojom će moći napasti vrh tablice budući da su iz lige u više rangove otišle četiri najkvalitetnije ekipe.

Izvor: Stranice Nogometnog kluba Kutjevo

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek