Nova gostovanja tamburaša u TV Supertonu

Autor: DK

tamburaški sastav prijatelji tamburaPOŽEGA – Nakon emitiranja snimke 31. Festivala tamburaških pjesama “Zlatni glas zlatne doline 2015.” iz Kaptola i ovotjednog nastupa tamburaškog sastava “Lucky band” iz Vođinaca pokraj Vinkovaca u popularnom glazbenom programu TV Superton svakog ponedjeljka i subote uvečer na Poljoprivrednoj televiziji slijede nova gostovanja.

Harmonika uz tamburaše čini sastav „Slučajni partneri“ iz županjskog kraja. Predstavit će se 01. lipnja od 20.35 sati sa nekoliko svojih pjesama, zatim izvode pjesme nekadašnjeg sastava „Contra“ iz svoga  kraja, ali i brojne narodne  pjesme iz proteklih desetljeća.

 -Jedan od naših najpoznatijih tamburaških sastava „Prijatelji“ iz Đakova gostuju 08. lipnja. Vidjet ćemo više video spotova njihovih  skladbi među kojima su i one sa požeškog festivala, a izvode još niz poznatih slavonskih pjesama, kao i popularnih zabavnih melodija od kojih se neke od Bajage, Bijelog dugmeta, Zdravka Čolića, Novih fosila, Miše Kovača  i drugih- ističe urednik i voditelj TV Supertona Jelenko Topić, koji taj program radi od 1994. godine i to prvih 18 godina na požeškim radio-stanicama, te zadnje dvije godine na Poljoprivrednoj TV.

Tamburaški sastav „Prijatelji tambura“ dolazi nam iz Novske, a uz tambure imaju još i harmoniku. U programu 15. lipnja uvečer izvest će niz odabranih slavonskih i narodnih pjesama među kojima  su hitovi iz sedamdesetih i osamdesetih godina, te  zabavnih melodija od kojih se posebno ističu one mediteranskog ugođaja.

Nakon ovih gostovanja slijedi nastup “Blitz banda” iz Slavonskog Broda, “Panonija banda” iz Bjelovara i drugih.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »