Nostalgična požeška pjesma dobila i video uradak

Autor: DK

blankPOŽEGA / GORNJI VRHOVCI – Nedavno snimanje albuma sa dvije autorske pjesme nekadašnjeg požeškog rock banda „Prevelika doza“  i tri prepjeva pop skladbi dobilo je nastavak jer  je taj projekt dobro zaživio  u ovom gradu, te su snimili i predstavili video spota za pjesmu „Život je samo jedan“ s ciljem da se ta skladba i Požega promovirali na našim televizijama. Svečano je su ga predstavili na obiteljskom imanju Kaloper-Antunović u Gornjim Vrhovcima na Papuku, a postavit će ga na Youtube čime će biti dostupan širom svijeta.

blankPrilikom promocije spota „krivac“ za sve ovo Zlatko Antunović zahvalio se svima na potpori i sudjelovanju, a spot je snimio i montirao Sven Fuček iz Đurđevca. Glavni pokrovitelj video snimanja je  Wiener osiguranje, a potporu su još dali Pizza bar Bolte, caffe bar „Deja vu“, „Trgoauto“, Galić vina, Letački klub „Bumbar“ i drugi. Kako smo saznali dio spota snimat će se iz zraka čime će se pokazati ljepote Požege i okolice.

blank-Cilj je da se sačuvaju pjesme jer osjećamo nostalgiju za tom glazbom i vremenom koje je prohujalo, a album kojega smo snimili svojevrsna je uspomena na dane  požeškog  sastava „Prevelika doza“ – riječi su nekadašnjeg požeškog glazbenika, točnije bubnjara Zlatka Antunovića koji je tijekom svoje karijere svirao u brojnim sastavima među kojima je i kultni „Prevelika doza“ poznat kao alternativni sastav na širim prostorima. 

blankInicirao je snimanje albuma Zlatko&Prijatelji pod nazivom „Sjećanje“ sa dvije skladbe „Prevelike doze“  za koje je tekst napisao Zoran Teodorović, glazbu uz njega još Nino Smolčić, Marko Pavičić, Zlatko Antunović i Vjekoslav Crljen, te aranžman Ivica Bumba, Željko Romić, Marko Pavičić i  Antunović, a na tom nosaču zvuka još su legendarne pjesme Iron Maidena „Run to hills“ i „Bijelog dugmeta“ pod nazivom „Da sam pekar“ i „Ne spavaj mala moja“ kroz koje se osjeća prizvuk tih rokerskih vremena. Autorske pjesme su spomen „Preveliku dozu“, nastale 1993. godine kada je sastav nastupao u požeškom klubu „Spok“ i gostovao u niz gradova, a napisani su novi aranžmani.

Antunović je okupio ekipu koja je to odsvirala i snimila u tonskom studiju „Takt“ Ivice Bumbe u Vidovcima, a uz njega to su svirali i pjevali Vjekoslav Leikauff, Ivica Bumba, Željko Romić, Marko Pavičić i Nebojša Bencetić.

blank

blank blank blank blank

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića