Požega.eu

Nogometni stadion u Jakšiću od danas krasi novi semafor!

PRIJE 4 MJESECA
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Nogometni stadion u Jakšiću od danas krasi novi semafor! Požega.eu | Nogometni stadion u Jakšiću od danas krasi novi semafor!

PRIJE 4 MJESECA
D.K.

Nešto novo stiglo je u Jakšić, u njihom tamošnji nogometni klub.

Nakon dugih pregovora, upita, povlačenja za rukav I istraživanja što i kako, napokon se ostvario i naš san koji smo baš jako dugo sanjali, da jednog dana na našem stadionu u Jakšiću osvane semafor koji će pokazivat vrijeme i rezultat utakmice. Investicija kojom nam je puno pomogao nogometni savez Požeško-slavonske županije, kao i angažman pojedinaca da to sve privedemo kraju i ostvarimo, no sve zahvale i zasluge ćemo napisati na kraju sezone kad bude rezime sezone što se tiče rezultata, ali i svih investicija koje su se ostvarile - ističu iz Uprave kluba.
dodajući kako će nedjelju, 28.svibnja u 17:30 sati ugostiti trenutnog prvaka NK Zadrugar iz Oprisavaca koji dolaze na Jajare kojima će na toj utakmici biti premijera i prvi put će semafor zasvijetliti na službenoj utakmici.

Utakmica je važna i za jedne i druge. Za Jakšić da potvrdi rekordno 5. mjesto, a za gosta jedna od dvije najvažnije utakmice sezone.

Ako NK Zadrugar iz Oprisavaca pobijedi postaju prvaci MŽNL SL. Brod-Požega.

Iz Uprave kluba pozivaju sve gledatelje, simpatizere i one najzagriženije navijače da u nedjelju u 15 h se okupimo na školskom igralištu Jakšić kod spomenika gdje će se međusobno podružiti uz pivo, gemišt, šikaru, bezalkoholne sokove (piće donirano i osigurano) nakon će svi zajedno zaputiti na utakmicu u 17:15 h.
Prognoza kaže suho, sunčano i ugodno vrijeme (23 stupnja)
Svi koji dođu ako mogu neka obuku nešto plavo, a poželjno je majice od Jakšića ako imate.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.