Nogometni klubovi s područja grada Kutjeva u borbi za najljepši grb

Autor: D.K.

Grbovi nogometnih klubova Kutjeva i Graševine kreću u potragu za prolaskom u novu rundu natjecanja izbora za najljepši grb prema ocjenama čitatelja i simpatizera. Naime, slavonskobaranjski sportski portal Sportalo.hr kao i svake godine krati duge zimske dane bez sportskih aktivnosti sportašima i navijačima nekim virtualnim natjecanjem pa se tako u izboru nađu i himne, igrači, treneri, grbovi, navijačke skupine.

Na red su došli i grbovi među kojima su prijavljeni i grbovi naših nogometnih klubova pa na scenu stupate vi – navijači i simpatizeri oba kluba koji svojim glasom možete pomoći proboju u novu rundu natjecanja. Prijavljena su čak 124 grba, ima ih i izvan regije Slavonije i Baranje, a ne radi se isključivo o nogometnim klubovima.

Ono što treba istaknuti je da ne pobjeđuje najljepši ili najbolji nego onaj koji ima najveću podršku svojih glasača. Sve što trebate napraviti je ostaviti reakciju ispod fotografije željenog grba (sviđa mi se) te tako pomoći u borbi prvog kruga gdje će se naši grbovi sučeliti s grbovima susjednog kluba iz Kuzmice te grbom nogometnog kluba Đurđenovac, a isto tako možete pozvati svoje prijatelje da također glasuju. Glasovanje para Đurđenovac – Graševina započinje danas u 10.30 dok će Kutjevo i Kuzmica na “teren” u 14.30, a te radnje možete odraditi na poveznici FB Sportalo.hr.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88