Nogometaši Slavonije u prvoj pripremnoj utakmici izgubili od mađarskog trećeligaša PMFC iz Pečuha 6:2

Autor: DK

POŽEGA – Nogometna momčad požeške Slavonije odigrala je prvu pripremnu prijateljsku utakmicu pod vodstvom svog novog trenera Roberta Špehara i odmjerila snage sa momčadi trećeligašem iz Mađarske, PMFC iz Pečuha od koje je izgubila 6:2.

U prvom dijelu utakmice nastupila je mlađa momčad koja je pokazala svoja umijeća, a svaki se pojedinac pokušao predstaviti u što boljem svjetlu treneru Špeharu na kojem će biti zadnja riječ tko će biti dio prve ekipe u predstojećem dijelu prvenstva.

Gosti su u prvom poluvremenu pokazali bolju spremnost i dominirali su na terenu i doslovce diktirali tijek igre koja je završila rezultatom 3:0 u korist gostiju. Pogotke su postigli igrači PMFC-a Bodar u ’22., Schmitzha u ’40. i Takač u ’43. minuti.

U drugom dijelu utakmice pogotkom Marija Majstorovića u ’64. iz kaznenog udarca i Valentino Podobnik u ’68. minuti smanjen je rezultat 2:3. U nastavku susreta gostujući dečki su uspjeli postići još tri pogotka, Koker u ’79 te Kakol u ’82. i ’87. minuti tako da je konačni rezultat u Požegi bio 2:6.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: