Nogometaši Kutjeva započeli s pripremnim periodom

Autor: kutjevacki.hr

Trener Zelenih Petar Čuljak u nedjelju je imao prozivku igrača za početak priprema za nadolazeću polusezonu. Na prozivci su se pojavila 22 igrača, dok je šest igrača opravdano bilo odsutno te će se priključiti ekipi tijekom ovog radnog tjedna.

Uprava i trener su pozdravili sve igrače te im čestitali na odličnim utakmicama na kraju sezone gdje je u zadnjih pet utakmica ekipa osvojila 12 bodova. Uprava je na temelju toga pred igrače postavila cilj gornji dio tablice, budući da je ekipa na samo šest bodova od drugog mjesta što je itekako dostižno.

Igrači kadar nitko nije napustio, dok su povratnici u klub iskusni Ante Paulić koji je pauzirao zbog ozljede te mladi igrač iz škole nogometa Drago Matijević koji je polusezonu odigrao u ekipi Papuka iz Velike.

Seniorskoj ekipi je također priključeno nekoliko igrača iz škole nogometa koji su odmah na prvom treningu pokazali da će se na njih u bliskoj budućnosti zasigurno moći računati. Prvenstvo počinje 25. veljače gdje Zeleni na svom terenu dočekuju vodeću momčad Graničara iz Županje, a to tada će igrati nekoliko prijateljskih utakmice za koje se još čeka potvrđen datum i mjesto odigravanja.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek