Nogometaši Kutjeva putuju u Čepin po bodove

Autor: kutjevacki.hr

Neobičan termin četvrtkom bit će prilika trećeligašima za prikupljanje novih bodova. Blagdan je Tijelova pa je rukovodstvo lige odlučilo za još jedno međukolo kojih je ove polusezone bilo više nego ikada poradi kašnjenja s početnom proljetnog dijela natjecanja zbog koronavirusa.

Iako je krenulo s puno upitnika, prvenstvo se pomalo bliži kraju bez nekih velikih problema, a do kraja će u određenoj kvoti na tribinama moći biti i gledatelji pa se za nadati konačno normalnom pripremnom periodu i normalnoj narednoj natjecateljskoj sezoni u kojoj bi trebali participirati i Kutjevčani.

Naime. tri kola prije dovršetka natjecanja Zeleni imaju prekrasnu bodovnu zalihu koja bi mogla biti dovoljna u teoriji bez ijednog dodatnog osvojenog boda. U povoljnom raspletu i porazu dvije momčadi sa začelja – Slavonca i Valpovke u Pleternici i Ivankovu, Zelenima bi bod u Čepinu bio dovoljan i za matematičku potvrdu naslova, ali bez obzira na rezultat, prava meč lopta bit će već u nedjelju kada na ŠRC Kutjevo stiže Bedem iz Ivankova gdje bi tri boda označila početak proslave teško stečenog ostanka u ligi u velikoj i žestokoj konkurenciji puno većih, jačih i bogatijih gradskih i nogometnih sredina od naše.

Utakmica u Čepinu sutra (četvrtak) počinje u 18 sati.

Foto: Ilustracija, arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88