Nogometaši „Graničara“ iz Zagrađa ulaskom u Prvu županijsku ligu temeljito rade pred start novog prvenstva /FOTO/

Okupljanjem članova uprave i stručnog stožera, te igrača seniorske momčadi na stadionu u Zagrađu počele su pripreme nogometaša „Graničara“ za predstojeću  sezonu u Prvoj županijskoj ligi gdje se klub plasirao ove godine. Predsjednik „Graničara“ Franjo Štimac pozdravio je okupljene i zaželio uspješne nastupe u višem rangu.

-Osigurat ćemo uvjete za dobar rad sportskog i društvenog dijela kluba, a uz seniore i juniore koji nastupaju u idućoj sezoni namjera je da pokrenemo početnike i pionire – istakao je potpredsjednik kluba Bruno Horvat, te najavio očekivani plasman u gorenjem dijelu tablice, a planiraju postaviti klupe na tribinama, te rasvjetu na stadion. Zbog toga u klubu razmišljaju o iznalaženju sredstava za redovne aktivnosti, troškove prijevoza i ostvarenje navedenih planova.

Trener prve momčadi Pleterničanin Josip Mijatović kaže da će pripreme biti naporne jer je liga jaka, a žele ostvariti dobar rezultat za koji imaju veliki izbor igrača.

Na prvi trening odazvalo ih se 17, a od ukupno tridesetak dio je opravdano odsutan pa će se priključiti priprema slijedećih dana. Dobili su pojačanja, a to su Hrvoje Ančurovski iz trećeligaša „Slavije“(Pleternica), zatim Marko Aračić i Ivica Poljaković(„Omladinac“ Čaglin), te Tomislav Puđ i Valentin Pavleka („Slaven“ Gradac), dok su u NK „Sulkovci“ odavde otišli Zvonimir Šubara i Ante Valentić.

Prvenstvo starta krajem kolovoza, a dva vikenda prije toga odigrat će se dva kola kupa.

[FGAL id=259145]

0 Comment