Nogometaši Graničara iz Zagrađa podijelili poklone svojim najmlađim sumještanima

Autor: Jelenko Topić

Kao i prijašnjih godina klub s Glivnjaka tj. Graničar iz Zagrađa odlučio je i ove godine napraviti humanu gestu te darivati svoje najmlađe sumještane. Tako je  Božićne paketiće primilo sedamdesetak mališana. Kako bi blagdanska priča bila  životopisna vrijedni članovi su za tu priliku izradili posebne “saonice” za Djeda Božićnjaka i njegove vilenjake.Uredno pripremljene i sređene “saonice”, te napunjene poklonima krenulu su niz mjesto kako bi obišle svako dijete i unijela sreću, veselje i zadovoljstvo u obitelj. U veselim “saonicama” uz poklone i glazbu dijelio se topli čaj i još po neki veseli napitak kako bi se zagrijali svi vilenjaci, te mještani ovog prekrasnog pitoresknog slavonskog mjesta.

Veliki broj Zagrađana je izlazio iz kuća, te veselu povorku ponudio tradicionalnim slavonskim jelima i pićima kako bi druženje i veselje potrajalo što duže, a toplo su pozdravljali veselu povorku. Još jednom su članovi i igrači NK “Graničar” iz Zagrađa pokazali veliko srce i ljubav prema mjestu gdje žive, rade i treniraju u nadi da će doživjeti neka bolja vremena.

-Smisao i svrha kluba nije samo osvajanje prvenstva i bodova već humanost, društvena uključivost i solidarnost prema društvu u kojemu radi i egzistira – poručili su iz NK Graničar uz ove blagdane.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek