Nogometaši Graničara bacanjem pijeska pripremaju igralište za nastupe /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Početkom proljeća nastavljene su radne akcije i radovi članova Nogometnog kluba Graničar u Zagrađe na njihovom igralištu popularno zvanom Glivnjak.

Dvadesetak vrijednih članova uz postojeću mehanizaciju bacila je 20 kubika pijeska koji je bio prijeko potreban za igralište kako bi bilo u što boljem stanju za nastavak prvenstva uz korištenje postojećeg semafora. U planu je sadnja trave, te ostali potrebni radovi.

-Smisao postojanja kluba nije samo osvajanje bodova i prvenstva već druženje i uživanje u sportu, te samim time i nit vodilja razvitka društvenog života u mjestu – poručili su Zagrađani.

Nakon radne akcije nastavilo se druženje članova kluba uz večeru, razgovor o budućnosti kluba, te novim aktivnostima i planovima. Pozvali su sve koje voli nogomet da im se pridruže.

-Graničarska lokomotiva vozi dalje. Klub će u budućnosti proširiti aktivnosti na pojačavanju igračkog kadra,  te posebnu pozornosti posvetiti svojoj školi nogometa koja je preduvjet za uspješan razvoj kluba – ističe Bruno Horvat, dopredsjednik NK Graničar. U tim aktivnostima uz njega sudjeluju predsjednik Graničara Franjo Štimac, ostali članovi uprave, stručni dio kluba.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88