Noćni malonogometni turnir večeras u Eminovcima uz bogat i sadržajan prateći program

Autor: D.K.

Napokon su se dečki iz Eminovaca probudili iz dugotrajnog zimskog sna i odlučili ponuditi neki društveni, ali i sportski događaj u obližnjim Eminovcima. Organizatori u šali ističu da su pregovori sa ženama i curama bili mukotrpni i iscrpljujuci da bi one dale zeleno svjetlo da mogu ta dva tri dana izbivati iz kuće kako bi pripremili, ali i očistili sve nakon turnira.

U utorak organiziraju malonogometni turnir, a u srijedu je neradni dan odnosno Dan antifašističke borbe pa se može s utorka na srijedu malo duže ostati i zabaviti.

Osim nogometa i dobrih nagrada, u ponudi će biti hladno točeno pivo, vino i sokići, a za one gladne slasni ćevapćići u somunu sa lukom i ajvarom ( za ove mlađe generacije bit ce i “kečapa” ).

Najmlađi će uživati u napuhancu koji će biti besplatan cijeli dan za svu djecu.
Priprema se i dobra glazbena pozadina, tako da bi Eminovci u utorak mogli biti top lokacija za provod. Organizatori vas pozivaju sve da nastupite na ovom turniru na “Kockici” kako bi pomogli našim susjedima, a ako ne nastupite da se pojavite bar kao ljubitelji druženja, hrane i pića.
P.S. ovaj članak nije plaćen, ali admin ovim putem javno moli organizatore da ga u utorak dočeka desetka u somunu i hladno pivo, dzabe naravno!
Jedan od organizatora koji je želio ostati tajan za kraj je rekao da zeleno svjetlo od žene za organiziranje turnira će ga koštati crvene boje na bankovnoj kartici jer poslije turnira žene odlaze na zasluzeni shopping u Colloseum Sl. Brod.

Vidimo se na Kockici u utorak u popodnevnim i večernjim satima

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek