Noćni izlet: Krave prošetale Sajmištem; ostavile i dokaze

Autor: D.K.

Stanare Sajmišta jutros je na cesti i prilazima u dvorišta dočekala kravlja balega.  Čitatelj nam je javio da su noćas oko tri sata tim dijelom grada šetale krave koje inače žive na privatnom posjedu uz vojnu cestu.

Krave su prošetale Ulicom Kralja Krešimira te se cestom i kroz privatna dvorišta uputile na nasip Veličanke. Putem su lomile ukrasne grmove pred kućama, uništile vrtove, ali i ostavljale trag.

– Zastajkivale su pred kućama i pasle travu. Bila je i policija što znači da im je vjerojatno netko od susjeda dojavio da Sajmištem šetaju krave. Nije ovo prvi puta. Prije nekoliko godina šetale su tu i preko dana – kaže nam čitatelj.

Jedna nam je čitateljica ispričala kako je oko 22 sata prolazila makadamskim odvojkom uz Vojnu cestu prema Sajmištu te primijetila kako je u ograđenom prostoru samo jedna krava, a inače ih je puno više.

Za ovaj će događaj vlasnik krava snositi odgovornost, za čišćenje balege s vlastitih ulaza stanari će se najvjerojatnije morati pobrinuti sami, a kolnik i šetnica uz Veličanku očito će čekati prvu kišu.

Krave su od jutros ponovno tamo gdje i inače, u prostoru ograđenom električnim pastirom kojeg su očito probile i krenule u šetnju gradskim ulicama.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88