Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

NK Kutjevo - NK Jakšić 2:0 - konačni rezultat baš i ne odaje pravi dojam onoga što se događalo /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: sportalo.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | NK Kutjevo - NK Jakšić 2:0 - konačni rezultat baš i ne odaje pravi dojam onoga što se događalo /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | NK Kutjevo - NK Jakšić 2:0 - konačni rezultat baš i ne odaje pravi dojam onoga što se događalo /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: sportalo.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Za finale kup-a izborili su se Slavija, Kutjevo, Hajduk i branitelj naslova BSK iz Buka

U Kutjevu na kraju uvjerljiva pobjeda domaćina, no konačni rezultat baš i ne odaje pravi dojam onoga što se događalo. Jakšić je jako dobro parirao trećeligašu, iako s osjetno manjim posjedom bili su u nekoliko navrata vrlo opasni, konačni zbroj obrana debelo je na strani Zuluage.

Prvi pogodak Kutjevo je postiglo u 74. minuti iz kaznenog udarca nakon kojeg su gosti prilično žustro prigovarali, no Nemec je bio nemilosrdan. I drugi gol Kutjeva stigao je nakon prekida, ovaj put kornera kojeg je u gol petom skrenuo Ivan Jakešević, a gol je upisan kao autogol.

Kada su Jakšićani krenuli na sve ili ništa složili su domaći krasnu akciju, od svog kaznenog prostora loptu je povukao Marko Karačić, lijepo poslužio mladog Mateja Iličića koji se pobrinuo za potez dana i sjajnim udarcem sa 20ak metara pogodio za konačnih 3:0.

Derbi polufinala, dvoboj trećeligaša na Rekreaciji u 90 minuta igre golova nije bilo, najvažniji detalj bio je crveni kartona za Hrvoja Ančurovskog u 83. minut, do kraja su gosti iz Pleternice sačuvali mrežu pa je o pobjedniku odlučivalo izvođenje jedanaesteraca. Tamo su bolji bili nogometaši Slavije, bili su sigurni svih pet puta, dok je kod Slavonije jedini neprecizan bio mladi Martin Šubara.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo