Niz stručnih predavanja, obuka i izleta

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA –  Društvo energetičara Požega osnovano 1974. godine, čiji je rad obnovljen 1997. godine i broji 110 članova na godišnjoj je izbornoj skupštini izabralo nove čelnike: predsjednik je Ante Bekić, dopredsjednik Dalibor Ivanović, te tajnik Mato Vuković, prihvaćena su izvješća, te donijet program rada i izmjene statuta društva.

U prošloj godini imali su više stručnih predavanja i izleta, a ključno je promicanje stručnih aktivnosti i osposobljavanja.

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik društva Drago Duvnjak podnio je izvješće o aktivnostima tijekom zadnjih 16 godina  izdvojivši posebno osposobljvanje više od 40 članova za razna energetska zvanja, stručne obilaske više energetskih objekata u zemlji i inozemstvu, predavanja brojnih eminentnih stručnjaka u ovoj oblasti itd. U dva navrata bili su domćini Susreta energetičara Slavonije i Baranje, a to će biti i sredinom ove godine. Uz to u programu rada novi predsjednik Bekić najavio je nastavak ovakvih aktivnosti kao što su organizaciju tečaja za obuku zvanja, predavanja, izlete i drugo.

Više iz kategorije