Niz druženja i sportskih aktivnosti umirovljenika

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Predviđeni program je izvršen, organizirali smo druženja za sv. Katu i Valetinovo, zatim županijske sportske igre u Kaptolu, natjecanje u pikadu u Jakšiću, te susrete pjevačkih i glazbenih skupina – istakao je u izvješću u radu Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije u protekloj godini njen tajnik Vlado Mautner. To je prihvaćeno kao i izvješća blagajnika i nadzornog odbora.

-Nastavljamo organizaciju društvenih zabavnih večeri povodom blagdana sv. Kate i Valentinova,  zatim radi rekreacije redovna sportska natjecanja, kao i susrete glazbenih i pjevačkih skupina – najavio je u programu rada predsjednik Matice umirovljenika ove županije Ivan Ronta, te predložio financijski plan težak 52 tisuće kuna što je prihvaćeno.

Kroz raspravu je bilo niz prijedloga  za poboljšanje organizacije pojedinih priredbi kako bi one bilo što prihvatljivije za brojno članstvo.

Rad skupa pozdravila je Branka Kuba,izaslanica požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića najavivši i nadalje potporu u radu ovoj Matici umirovljenika ovisno o mogućnostima županije.

Komentiraj: